Schimb de link

Nu vă imaginaţi că facem schimb de link cu oricine pentru că avem şi noi principiile, condiţiile, regulile şi rugăminţile noastre pe care vă rog le citiţi mai jos.

1. Lăsaţi un comentariu aici cu detaliile solicitate la punctele de mai jos. Chiar dacă nu se va lăsa cu schimb de link la blogroll, tot va rămâne link-ul tău aici!

2. Comentariul trebuie să conţină numele blogului tău, cum vrei să apară blogul tău ca denumire la noi pe blog, o foarte scurtă descriere a blogului, link-ul bineînţeles şi blogul/blogurile pe care vrei să apară link-ul tău:
a) Blogul Un nou început. Autori: Agolan & Gioistic. https://nouinceput.wordpress.com
b) Blogul Agolan. Autor: Agolan. http://agolan.wordpress.com
c) Blogul Gioistic. Autor: Gioistic. http://www.gioistic.info

3. Blogul tău trebuie să semene cu al nostru din punct de vedere al stilului. Dacă nu se aseamănă, postează totuşi link-ul pentru că există posibilitatea să ne placă chiar dacă are alt subiect.

4. Dacă eşti un cocalar sau piţipoancă cu blog, te rugăm insistent să postezi link-ul tău aici. Nu vei aparea niciodată în viaţa ta la noi pe blog, dar ştiu sigur că mulţi dintre noi se vor distra copios!

5. Îţi dam reply aici la comentariul tău fie că te vom adăuga sau nu în blogroll şi vom motiva alegerea noastră, aşa că te rog să monitorizezi pagina asta pentru a ne confirma că şi tu ne-ai adăugat pe noi la blogroll dacă e cazul.

Spor !!!

Răspunsuri

  1. […] Schimb de link […]

  2. e bine ca existati !


Lasă un comentariu